Jag, Gabriella, kom tidigt in i hästvärlden då mina två äldre systrar redan då hade börjat rida på ridskolan i Ludvika. Som yngsta barnet i skaran ville jag såklart kunna göra allt som mina systrar kunde, men helst bättre såklart. Jag fanns tidigt intresse för tävling och tävlade mycket i både hoppning och dressyr innan jag ganska snabbt inriktade mig på hoppning.

Jag började redan som 10-åring med att hjälpa till med inridning utav små ponnyer och för att hjälpa till med utredning utav ”problem-hästar”. Jag red under hela tiden på Ludvika Ridklubb tills jag som 13-åring fick ta över min storasysters ponny. Redan då hade jag skapat mig ett affärssinne där jag genom att jag gjorde valet att sälja ponnyns gamla ponny som började bli för liten för mig, kunna skapa mig ett kapital till att köpa in andra hästar, utbilda och sedan sälja vidare. Detta för att sedan kunna köpa mig en utav mina nuvarande hästar, Landa, som gett mig de mesta utav mina kunskaper jag bär på idag. Samtidigt som jag hade Landa som min egen häst, har jag i stort sätt alltid haft flertal andra hästar att rida och utbilda för att finansera mitt eget hästintresse under flera år.

Det var när jag träffade Christoffer som vi tillsammans med min kunskap och erfarenheter inom hästvärlden, och Christoffers driv och affärssinne som vi lyckats knyta ihop Skakelbacken, där vi hela tiden letar efter nya utmaningar och idéer.
Jag, Christoffer har istället en bakgrund inom företagande och personligt relationsbyggande. Mitt måtto var tidigt som skidlärare att alltid göra det lilla extra, och ta det lilla extra åket. Själv som kund uppskattar jag de företag som ger service utöver det man förväntat sig, vilket skapar en ”wow” upplevelse och gör att man vill återkomma.
Detta och en vilja att lösa problem är mina största bidrag till Skakelbacken då jag själv ganska nyligen kommit in i hästvärlden. Tidigare i livet har jag haft perioder då jag delvis befunnit mig i stall men de senaste 3 åren har varit mest intensiva i indoktrineringen. Senaste året har jag dock även blivit hästägare till min ögonsten Faidra (fluffan). Jag börjar även så sakta lära mig rida och även om det inte är helt vackert ännu lyckades jag och Faidra nyligen med att komma runt en bana på 60cm och få vår första rosett.