Skakelbacken hästfoder som är mest känt för att levererar hästfoder hem till stallet och säljer lysande pannband består utav två huvudpersoner, Gabriella och Christoffer. Mer om vår bakgrund och hur vi hamnade här kan ni läsa under kategorin ”Om Skakelbackens personal”.

Huvudämnet hos verksamheten Skakelbacken är såklart hästar. Skakelbacken som företag bedriver en mängd olika sysslor som ni kan läsa om nedan. Vi har sedan maj -16 varit återförsäljare för KRAFFT, som är Sveriges mest sålda hästfoder.  Vi jobbar starkt för stor service där du som hästägare kan få fodret levererat direkt hem till stallet. Vi kan även erbjuda prenumerationer där du på månatlig basis får din leverans och slipper fundera över ditt foder då vi på Skakelbacken ser till att det aldrig behöver vara tomt hemma i tunnorna. Genom att bygga upp en relation med vår kundkrets förenklar det för oss att kunna förutse just din hästs behov, vilket gör att vi således kan erbjuda ett varierat och välsorterat fodersortiment där du kan finna allt du behöver under de olika säsongerna.

Utöver foderleverantörer så jobbar Skakelbacken med både import utav varor samt utveckling utav egna sport- och hästprodukter. Förra året lanserades Skakelbackens pannband till hästar med inbyggd LED-belysning för att du som ekipage med din häst ska synas, samt se bättre i mörkret. I ett land som Sverige med väldigt många mörka dagar så tyckte vi att det är självklart att när det finns lampor och lysen till hundar och människor så ska även hästar, som ofta vistas bland trafik, synas minst lika bra! Denna uppfinning uppmärksammades även utav hästtidningen Hippson.

Namnet Skakelbacken är kopplat till det inackorderingsstall som ingår i verksamheten.  Gabriella som äger stallet har mångårig vana utav hästar och har ofta flertalet hästar till försäljning, inridning, utbildning/tävling samt problemlösning och har flera goda referenser som kan lämnas vid förfrågan. Detta kommande år är det dessutom dags för Skakelbacken att göra premiär i avel-världen. Vi hoppas på många fina Skakelbacken hästfoder-föl i framtiden!